lördag 4 oktober 2008

Krångel...

Nu har jag landat i soffan efter att grejat med gardiner o blommor i ett par timmar. Har även skjutsat in Kalle, Ander o Oskar till stan. Så nu är jag ensam..
Jag skrev ju innan att jag skulle ta något kort men jag tyckte inte att det blev några bra kort, så jag hoppar över det.
Jag sa innan jag började med sopporna igen att om magen krånglar som den gjorde sist så skulle jag gå ner på halvfart igen. Nu börjar det bli lite sisådär, jag tog laktulos förut och jag hoppas att det inte förstör för mycket. Jag vill ju köra på helfart den här tiden som jag bestämt. Men det är inte värt att magen ska bli helt kokko. Det var riktigt jobbigt förra gången. Så jag ska vänta några dagar o se hur det går, blir det inte bättre så får det bli halvfart iallafall. För då vet jag att magen fungerar normalt.

1 kommentar:

Lena sa...

Hej. Du frågade var i Göteborg jag bor, jag bor inte i Gbg, utan i Mölndal som är en egen kommun precis söder om Göteborg. Jag bor 8min promenad från jobbet, och det ligger i Göteborgs kommun (Västra Frölunda), så det är nära gränsen.

ha en bra dag!!