lördag 4 oktober 2008

Kalori intag...

Just nu äter jag 500 kcal per dag, det är inte mycket. Men jag får i mig allt jag behöver för att må bra. Jag ska sedan när jag nått min mål vikt på 82 kg äta 2460 kcal per dag för att hålla min vikt. Det är ju massor!!! När jag åt på halv fart så åt jag 1400 kcal, det är ju 1060 kcal mer än det. Ja gott ska det iallafall bli. Igår var en jobbig dag, var så trött på sopporna. Kalle och jag var i affären o handlade tyckte att det var jobbigt att gå omkring där bland all mat, det var väl för att jag var hungrig kanske. Jag gick o tittade på all kött och frukt.
Men snart är jag i mål och får äta sånt igen, det är bara 4,8 kg kvar. Jag kan inte förstå att jag då har gått ner 15 kg, jag kan inte heller förstå hur jag har kunnat utsätta mig för att gå omkring med dessa xtra 15 kg på kroppen.
Kalle har nu åkt till Gnagardalen för att se på och hjälpa till med att bärga på folkracen. Jag ska göra mig iordning och åka in till stan en sväng. Ska till Kvantum o kolla om de har några roliga blommor, ev ner till Petterssons blommor oxå om jag inte hittar nåt. på Kvantum Tror jag ska gå in o kolla på Hemtrevligt också och Hemtex. Blir många affärer att besöka, ska försöka hitta lite nytt att ha i fönstren tänkte jag. Så det är bäst att jag ger mig iväg nu, återkommer med lite bilder om jag hittar något att köpa :)

1 kommentar:

Lena sa...

Grattis till att du snart är klar! Jag har gått ner 15 kg, så hade jag varit du hade jag varit klar... men jag har 37 kg kvar...