
Aptitretare: Getostkräm med melon och skinkbitar
Förrätt 1: Hummersoppa med halstrad pilgrimsmussla
Förrätt 2: Klassisk Löjromstoast
Huvudrätt 1: Halstrad Hälleflundra serverad med lättrökt mandelpotatis, gurkskum
Citrus is (för att neutralisera smaklökarna)
Huvudrätt 2: Kalvrulle serverad med örtrostad potatis, vitlökssky och rotfrukter
Efterrätt: Chokladmoussebakelse serverad med exotisk fruktsallad och hallonsås
Vi fick välja ett vin paket som var speciellt uttaget för dessa rätter, så vi fick ett glas vin till varje rätt, som passade just för den rätten.
Efter middagen som var slut efter drygt 2 1/2 timme så gick vi till vårt rum för att njuta i vår jacuzzi. Där låg vi och bubblade, men utan bubbel i glaset för vi tyckte vi druckit tillräckligt med alkohol under kvällen :).
Jag tycker ni ska ta er en tripp till Stufvenäs Gästgiveri och njuta av lugn, ro och god mat!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar