fredag 11 maj 2007

Nu är det nära....

Idag har det varit segt i skolan, kurserna är nästan klara så läraren vet knappt vad han ska hitta på till oss och göra på lektionerna. Vi fick sluta 1 timme tidigare idag, det var skönt. Åkte till apoteket och införskaffade de sista sakerna som behövs inför resan.
Var in på Netto o kollade, skulle inte handla utan var bara nyfiken på hur affären ser ut. Det var mkt folk även idag, jag skulle nog aldrig kunna tänkta mig att stå i kö så i en vanlig mataffär.
Kalle är just nu iväg och klipper sig hos Anna o Mårten, när han kommer hem är det dax att laga middag. Det blir ingen lyx middag idag precis, potatismos och korv får duga. Vid kl 19.00 ikväll spelar Kalle match, idag möter de Tuna.
Emilia ringde idag, hon har varit på anställningsintervju i Blackstad, på ett jobb som jag tipsade henne om. Hon var där vid 10, vid 11 ringde de och sa att hon fick jobbet!!!
Så himla skoj! Så nu ska hon flytta hem till Småland igen, det blir kul. Hon o Ola har ju velat flytta ihop länge men det har ju inte gått, pga att Emilia fick fast jobb i Växjö och Ola i Vimmerby. Men nu är det problemet löst!

Inga kommentarer: